

Monday, March 24 – Master's Day		3:45–4:15 p.m.	Focus Groups: "How to Work	
7:00–8:30 p.m.	Opening and Welcoming Talk, "The Tests of the Spiritual Path," and Meditation on the Master with Joleen		Together in the Coming Year" with Joleen (everyone will come together for this meeting, and Joleen will facilitate this discussion)	
<u>Tuesday, March 25</u>		30-minute break	Visit the Book & Gift Rooms	
9:00–9:45 a.m.	Mental Exercises with	5:00 p.m.	Dinner	
15-minute break	Joleen		Thursday, March 27	
10:00–10:45 a.m.	"The Significance of Thought" with Ms. Ginette Parisi	7:00–7:30 a.m. 9:00–9:45 a.m.	Morning Limbering Exercises with Christy Hendrickson Meditation with Joleen	
10.00–10.4 <i>3 a.</i> III.				
15-minute break		30-minute break		
11:00 –11:45 a.m.	Group discussion		"Agni Yoga and the Positive Life," plus	
Noon-1:00 p.m.	Lunch for all			
1:30–2:15 p.m.	"WMEA Focus Group Forums"	Noon-1:00	Lunch for all	
15-minute break an	with Joleen d choose your Focus Group	1:30–2:30 p.m.	Rest/hike/contemplative period for all	
2:30–3:30 p.m.	WMEA Focus Group Meetings	2:45–4:30 p.m.	Chinese Brush Painting Workshop with Diana Middlebrook	
30-minute break		30-minute break	Visit the Book & Gift Rooms	
4:00–5:00 p.m.	Focus Group Meetings continue	5:00 p.m.	Dinner	
Wednesday, March 26		6:30–8:30 p.m.	Torkom Saraydarian video, "Determination," plus Group Q&A	
7:00–7:30 a.m.	Meditative Walk in the Pines		with Joleen	
	with Richard Woodard	Friday, March 28	<u> </u>	
9:00–9:45 a.m.	Mental Exercises with  Joleen	9:15–9:30 a.m.	The Great Invocation will be sounded, followed by a Temple Dance performance, which will take place	
30-minute break	Joicen			
10:15–10:45 a.m.	"The Master's Teaching: Agni Yoga" with Joleen		outside the meeting hall.	
15-minute break		9:30–10:00 a.m.	What Did You Learn? A Time to	
11:00–11:30 a.m.	Group Discussion (Q&A)	Journal: The Conference Week and Its Impact (includes questionnaire)		
Noon-1:00	Lunch for all	15-minute break	1	
1:30–2:30 p.m.	Temple Dancing with Carol Woodard	10:15–11:00 a.m.	"The Awakening of the Human Soul" with Doreen Trees	
15-minute break		15-minute break		
2:45–3:30 p.m.	"How to Elevate Your Thoughts" with Valarie Drost	11:15-Noon	Holy Communion with Rev. Joleen	
15			DuBois, and Closing Comments	

15-minute break